Jump to content
Glaude

RWI is in maintenance mode - 27/02/2020 - 28/02/2020

Recommended Posts

DaleM

Cruel is relative!

Share this post


Link to post
FudgyDocker
7 minutes ago, DaleM said:

Incest is relative!

Fixed it for ya.

Share this post


Link to post
mclarendude
1 hour ago, trailboss99 said:

Because it wouldn't be RWI or RWG for that matter without a goat, would it? 

 

Goatchews.gif

Right you are, boss!

Share this post


Link to post
DaleM

That is one theory

Edited by DaleM

Share this post


Link to post
trailboss99

Getting there, about an hour to complete and then we need to do some testing and tuning.  By the time LA has had dinner, washed up and got ready for the evening we should be back.  That's assuming all goes well. 

  • Like 2

Share this post


Link to post
uptheorg

Thank you for the update. 
 

and thanks to RWG for hosting and also for setting it up so that I was able to link to this information within 10 seconds of hitting the link they left at RWI.  Good Job!

 

Jim

Share this post


Link to post
trailboss99

OK gang, a few little issues still to sort. Sorry for the delay.

  • Like 2

Share this post


Link to post
trailboss99

OK copping some config errors that need to be tracked down one by one and sorted, nothing difficult just time consuming and the guys have been at this for like 16 hours now so have been told to go get sleep.  Sorry but this will need to wait until they have had some, no RWI until sometime in the morning. 

  • Like 3

Share this post


Link to post
trailboss99

Aaaaand up again. 

It will be a bit slow until CF does it's caching job and we fine tune a few more settings but it's there. 

Share this post


Link to post
HorFan

69382e94c5e01bdd8f4ef38b0722eb98.gif

  • Like 2

Share this post


Link to post
RDRoss

@trailboss99 looks like RWI is down again.  Sorry to be the bearer of bad news. Anyhow, lots of fun to be had here while we things get sorted.

 

Edited by RDRoss

Share this post


Link to post
crabber

I can’t login to RWI....


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
yllekp
7 hours ago, crabber said:

I can’t login to RWI....


Sent from my iPhone using Tapatalk

There are still some teething problem. It is slower for staff believe me. It has been getting faster throughout the day. It has only been migrated it has not been optimised yet I am told. 

Share this post


Link to post
LOTTO1900

Hello Baron GLAUDE......Le temp passe vite!:sofa:

Just now, LOTTO1900 said:

Bonjour Baron GLAUDE ...... Le temp passe vite!:canapé:

'ASIMUS ASINUM FRICAT'

Share this post


Link to post
freediver

At least i can see i have 2 notifications lol

Be strong dudes, i am sure you will have everything up and running soon !

Share this post


Link to post
trailboss99

getting very close guys but there's a couple of issues that are proving to be a complete ass.  vB5 basically sucks when it comes to optimization and data base tuning. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
FamousDutch
23 minutes ago, trailboss99 said:

getting very close guys but there's a couple of issues that are proving to be a complete ass.  vB5 basically sucks when it comes to optimization and data base tuning. 

Lets convert it to IPB. I love that forum software.

Share this post


Link to post
pickledbeetroot

@Glaude

 

i can’t post next door anymore, just get the following error thingy, I’ve cleared my cookie jar and re logged in. 
 

12230-C9-A-EC1-A-436-E-AC54-24-BE7362-DB

Share this post


Link to post
SHB

Hey fam

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×